ΘΣΕΚ: Εργαστήρια Μεθοδολογίας στα πλαίσια του XIX Συνεδρίου ΕΑRA

ΘΣΕΚ: Εργαστήρια Μεθοδολογίας στα πλαίσια του XIX Συνεδρίου ΕΑRA

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου EARA, διοργανώνει Εργαστήρια Μεθοδολογίας την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Τα εργαστήρια αποτελούν μέρος του 19ου Συνεδρίου EARA, 25 – 28, Σεπτεμβρίου 2024 EARA | 2024 (cyprusconferences.org)

Όλα τα εργαστήρια επικεντρώνονται στη μεθοδολογία έρευνας για την εφηβεία, στη συγγραφή επιστημονική μελέτης και στη διάχυση και παρουσίαση της έρευνας. Ειδικοί σε κάθε μια από τις έξι θεματικές θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πολύ απαραίτητες για την επιστημονική έρευνα. Η γλώσσα του εργαστηρίου είναι η Αγγλική.

Ενδιαφέρει: Φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών, διδακτορικούς φοιτητές και ερευνητές τόσο σε αρχικό όσο και σε προχωρημένο σημείο της  σταδιοδρομίας τους στους τομείς της Ψυχολογίας, της Εκπαίδευσης και των Κοινωνικών Επιστημών. Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

ΕγγραφήΜπορείτε να εγγραφείτε για τα εργαστήρια μέσω της Πύλης Εγγραφών του Συνεδρίου. Το κόστος είναι 60 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο: https://cyprusconferences.org/eara2024/registration/.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εργαστηριών:

EARA 2024_EARA Pre Conference Workshops