Συμμετοχή αποφοίτου μας στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας στην Αθήνα

Συμμετοχή αποφοίτου μας στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας στην Αθήνα

Η απόφοιτη φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Εφαρμογές Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στην Κοινότητα (2 έτη/120 ECTS, Μάστερ)», κ. Σοφία Χαραλάμπους, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θετικής Ψυχολογίας που πραγματοποιήθηκε 9-12 Νοεμβρίου 2023 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η συμμετοχή της στο εν λόγω συνέδριο περιλάμβανε παρουσίαση αναρτημένης ανακοίνωσης (poster) και συμμετείχε ως ακροατής σε θεματικά εργαστήρια.

Η ανάρτηση της διπλωματικής της εργασίας με poster σε ένα χώρο όπου υπήρχαν ακόμη 13 περίπου αναρτημένες ανακοινώσεις στη θεματική της Ψυχολογίας αλλά με ποικίλα ερευνητικά θέματα, προσέφερε στην κ. Χαραλάμπους, όπως ανέφερε, νέα γνώση και ιδέες για μελλοντική έρευνα.

Επιπρόσθετα, της δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει και να συζητήσει με άλλους συμμετέχοντες αλλά και καθηγητές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θεματολογία της διπλωματικής εργασίας της και τα αποτελέσματα που διαφάνηκαν.

Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου χρηματοδότησε τη συμμετοχή της αποφοίτου και είναι πάντα αρωγός και δίνοντας ευκαιρίες στους φοιτητές και απόφοιτούς της να πραγματοποιήσουν τις ερευνητικές τους προσδοκίες.